Üniversitemizin Zonguldak merkezindeki kampüsü içerisinde yer alan Konuk Evimiz, Kasım 2012’den bu yana hizmet veriyor. Bir butik otelin sıcak ortamı ve rahatlığında misafirlerini ağırlayan Konuk Evi, merkeze yakınlığıyla da bir şehir otelinden beklenen tüm olanakları sunuyor.
Bülent Ecevit Üniversitesinin misafirleri başta olmak üzere, tüm kamu çalışanlarına açık olan Konuk Evinin 21’i standart, 2’si süit ve 3’ü engellilerin kullanımı için düzenlenmiş odaları, televizyon, klima, mini bar ve internet bağlantısı ile beş yıldızlı otellerin konforuna sahiptir. Standart odalarında tek kişilik iki ayrı yatak bulunan Bülent Ecevit Üniversitesi Konuk Evi, 56 kişinin konaklamasına olanak sağlıyor. Fiyatlarına oda ve kahvaltı hizmeti dâhil olan Konuk Evinin misafirleri, diledikleri takdirde, öğle ve akşam yemeklerini de Konuk Evi Restoranda yiyebiliyorlar.
Güler yüzlü ve işinde uzman çalışanlarıyla Bülent Ecevit Üniversitesi Konuk Evi,  “Zonguldak’taki Evinizde” sizleri ağırlamaktan mutluluk duyar.